© Frida baby Benelux 2021

Frida baby producten

De onderstaande producten zijn via onze webshop en Bol.com in de Benelux verkrijgbaar. Tevens treft u in de webshop nog tal van extra voordelige combinatie aanbiedingen aan.
Frida baby - the Windi Frida baby - "the Snotsucker"

NoseFrida “the Snotsucker”

Een van de meest voorkomende klachten bij baby’s is  een verstopte neus. In eerste instantie is een verstopte  neus natuurlijk vervelend voor de baby zelf maar het  kan wel degelijk invloed hebben op het gehele gezin.  Een baby ademt de eerste levensmaanden slechts door  zijn neus. Als zijn neus dan verstopt raakt, gaat hij niet  vanzelf door zijn mond ademen. Gelukkig is er de  unieke NoseFrida baby neusreiniger die u helpt om het  slijm uit uw baby’s neus te verwijderen, duurzaam, snel,  effectief en 100% veilig voor uw baby.

Niet invasief

Veel baby neusreinigers (zoals de bekende  neuspeertjes) moeten in het neusje van de baby  worden ingebracht. Hierbij is er altijd het gevaar van  letsel aan het gevoelige neusslijmvlies bij een  plotselinge beweging. De NoseFrida is een niet  invasieve neusreiniger, dat wil zeggen dat deze niet in  de neus wordt ingebracht, dus 100% veilig voor uw  kostbaarste bezit, uw kindje.  Zo is de vorm van de NoseFrida veel minder spits dan  die van de neuspeertjes en sluit daarom het neusgat  goed af zonder de neusreiniger in te brengen.

Hygiënisch ontwerp

Doordat de neusreiniger uit elkaar te halen is is deze  ook uitstekend te reinigen. Hij is zelfs vaatwasser  bestendig en de hygiëne-filters zijn ook zeer eenvoudig  na elk gebruik te vervangen waardoor u elke keer weer  met een schone neusreiniger uw baby helpt. Door te kiezen voor deze unieke neuszuiger, kies je  voor een kwalitatief en degelijk product van NoseFrida.  Voor vele gebruikers zelfs veruit het beste merk, zie  hiervoor de testen en de vele prijzen die NoseFrida  wereldwijd heeft gewonnen, Babyproduct van het jaar!

NoseFrida is ontwikkeld door een

kinder-KNO arts

De NoseFrida is al in 1996 ontwikkeld door een  Zweedse kinder KNO arts met het volledige comfort en  veiligheid voor de baby in het achterhoofd. Het voldoet  natuurlijk aan alle hedendaagse eisen voor veiligheid en hygiëne zowel voor het kind als de gebruiker. De  neusreiniger is niet prikkelend voor de gevoelige  slijmvliezen in de neus van uw kind. De NoseFrida  wordt hierom ook aanbevolen door kinderartsen.
HIER BESTELLEN

Windi “The Gaspasser”

Windi, de natuurlijke hulp bij krampjes, darmgassen en buikpijn voor uw baby. Veel ouders ervaren dat hun baby last heeft van  gasgerelateerde problemen tijdens de eerste  levensmaanden. Gasopbouw in de darmen en maag is  iets natuurlijks, zowel bij volwassenen als bij kinderen.  Echter tijdens de eerste levensmaanden van een baby  kan dit gas problemen veroorzaken omdat kleine  kinderen het moeilijk vinden om zichzelf te ontdoen van  darmgas. Het resultaat is een opgeblazen en  gespannen buik die het kindje vaak pijn doet. Een veel  voorkomende oorzaak van dit  probleem is een  onvolwassen spijsvertering wat ritme mist en nog niet  voldoende is ontwikkeld. Een extreme vorm van gas  problemen is koliek.

Direct de krampjes verlichten

Door het gebruik van Windi kunt u uw baby’s ongemak  op een eenvoudige en natuurlijke manier direct  verlichten. De behandeling duurt slechts een paar  minuten en het kindje zal de resultaten meteen voelen.  Behandel uw baby met Windi wanneer nodig, maar niet  meer dan drie keer per dag. Kinderen die problemen  ondervinden met gasvorming hebben dit meestal tot de  leeftijd van 3-4 maanden, maar dit kan variëren en  kinderen kunnen ook voor een langere tijd deze  ongemakken ervaren. De Windi is 100% veilig te  gebruiken voor baby's vanaf de geboorte. De methode om met een rectaal katheter gasproblemen  te verlichten is er al een lange tijd en veel toegepast in  de gezondheidszorg. De Windi is het eerste rectale  katheter dat ontworpen is voor ouders zodat deze hun  baby thuis zelf op een veilige en verantwoorde manier  kunnen helpen.

Veilig ontwerp

Het gepatenteerde katheter is rekening houdend met de veiligheid van de baby ontwikkeld en bevat geen losse  onderdelen. Het katheter zelf is lang genoeg om voorbij  de kringspier te komen die het vrijkomen van het gas bij  een baby belemmert maar ontworpen met een stop die  het te ver inbrengen voorkomt. Het katheter is gemaakt  van zacht en buigzaam materiaal en heeft een  afgeronde punt om ongemak te voorkomen voor de  baby. De Windi is natuurlijk volledig vrij van schadelijke  stoffen en chemicaliën zoals BPA en PVC. 
Frida baby - vervangingsfilters (20 stuks in doosje) Frida baby - NoseFrida baby neusspray

De NoseFrida neusspray

De NoseFrida neusspray, een eenvoudige oplossing  voor baby's met een verkoudheid en/of vastzittend snot.  Een natuurlijke zoutoplossing, nu beschikbaar voor  baby's en peuters van 0-3 jaar. De neusspray is een natuurlijke zoutoplossing die  volledig vrij is van conserveringsmiddelen en met een  op gebruik bij baby’s aangepast doseervolume dat lager is dan andere neussprays op de markt. De spray is een  uitstekende aanvulling op de NoseFrida neusreiniger,  waarmee het veilig en eenvoudig is de neus van baby's  en peuters van 0-3 jaar te reinigen.

De voordelen van NoseFrida neusspray:

30% minder dosering volume, speciaal ontworpen voor  babyneusjes. een lange houdbaarheid gecombineerd  een unieke pompfunctie. Een ongeopende fles kunt u  drie jaar bewaren, terwijl een geopende fles goed blijft  voor maar liefst vier maanden. Verdeelt de oplossing  gelijkmatiger in de neus en minimaliseert het ongemak  dat door uw baby kan worden ervaren met een pipet.  Gemaakt van natuurlijke zee zout en zuiver water. 

Producinformatie

De neusspray is een natuurlijke zoutoplossing die  volledig vrij is van conserveringsmiddelen, een  doseervolume die lager is dan andere neussprays op  de markt. De zoutoplossing wordt gemaakt van  natuurlijke zeezout. Dankzij onze unieke pompfunctie,  heeft de spray ook nog eens een lange houdbaarheid.

NoseFrida vervangings-hygienefilters

Vervangings-hygienefilters voor de Frida baby Nosefrida babyneusreiniger. (20 stuks vervangings hygienefilters in doosje). Voor een optimaal veilig en hygienisch gebruik vervangt u het filter na elk gebruik.
HIER BESTELLEN INSTRUCTIES NOSEFRIDA INSTRUCTIES WINDI

Verkrijgbaar via onze webshop en

Bol.com.

In de webshop (www.babycare-webshop.nl) betaal je  natuurlijk veilig via iDEAL of met je creditcard. Bij deze  betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de  betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaal-omgeving, op basis van  specifieke beveiligings-methodes van je eigen bank. Uw zekerheid De webshop is gecertificeerd door WebwinkelKEUR.  Garantie Op de Nosefrida neusreiniger geven wij 2 jaar garantie. Verzending Je bestelling wordt vertrouwd verzonden via PostNL. 
HIER BESTELLEN Home Onze producten Contact HIER BESTELLEN Onze producten